Share

Gegratineerde kaasschnitzel

Gegratineerde kaasschnitzel
Gegratineerde kaasschnitzel
hoofdgerecht 45 min. 4 personen Prima Donna fino

Ingrediënten:

200 gr Prima Donna fino, dunne plakjes
4 kalkoenschnitzels à 150 – 200 g
4 plakjes ontbijtspek
1 blikje perziken (580 ml) 
2 el olie
1 el peterselie, garnering
zout en peper

Bereidingswijze:

Klop de Schnitzels lichtjes plat en bestrooi ze met zout en peper. Bak de schnitzels in hete olie aan weerszijden 3 tot 5 minuten.  Leg daarna de schnitzels in een ingevette ovenvaste vorm. Bak de plakjes spek vervolgens licht en leg ze op de schnitzels.

Laat de perziken uitlekken, snijd ze in partjes en verdeel ze over de schnitzels. Verdeel de Prima Donna fino erover en gratineer het gerecht in een voorverhitte oven op 175°C tot de kaas gesmolten en lichtbruin is.

Voeg gebakken aardappeltjes en een heerlijk gemengde sla toe.

Wijntip:

Rioja (Rood, Spanje)