Miniroggebrood sandwiches
Miniroggebrood sandwichesIngrediënten
8 sneetjes verse roggebrood
2 avocado's
60 g Prima Donna
1 rode ui
2 eetlepels appelazijn
Een snufje zout en suiker
10-15 blaadjes basilicum
Zout en versgemalen peper
Bereidingswijze
Pel de rode uit, snijd deze doormidden en snijd in zeer dunne reepjes. Doe de ui in een kom en besprenkel met een beetje zout, suiker en azijn. Laat 30 minuten staan om te marineren. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en schil, snijd in plakken en leg op vier sneetjes roggebrood. Verdeel de Prima Donna, basilicum en gemarineerde rode ui over de avocado en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Leg de andere sneetjes brood er bovenop om sandwiches te maken. Wikkel de sandwiches in folie en neem ze mee voor een picknicklunch of eet ze als licht ontbijt.